Teden otroka v Muzeju Banke Slovenije

30.09.2024 / Sporočilo za javnost

V Banki Slovenije že nekaj let pripravljamo posebne programe in delavnice ob Tednu otroka®. Tudi letos se bodo otroci oziroma družine z otroki lahko udeležili posebnega dogodka v Muzeju Banke Slovenije v sredo, 9. oktobra 2024, ob 16.30.

Teden otroka® letos obeležujemo med 7. in 13. oktobrom, poteka pa v organizaciji Zveze prijateljev mladine in tokrat nosi geslo Otrok, nepopisan list. V  sredo, 9. oktobra 2024, ob 16.30 vas v sklopu tega tedna, ki je v prvi vrsti namenjen otrokom, njihovi igrivosti in radovednosti, vabimo, da se nam pridružite na delavnicah, ki jih bomo v Muzeju Banke Slovenije organizirali za družine z otroki. Družine boste same raziskovale muzej, vaš cilj pa bo odkriti šifro, ki odklepa trezor v muzeju. Spoznali boste tudi zgodbo o varčevanju, si okrasili vsak svoj hranilnik in napisali razglednico iz muzeja.

Ogled muzeja skupaj z delavnico bo trajal približno uro in pol. Vstopnine ni. Prosimo vas za predhodne prijave na muzej@bsi.si do 7. oktobra 2024, saj je število mest omejeno. Po prijavi vam pošljemo podrobnejše informacije in napotke.